Τηλ.::
Κίνα Αυτόματος μετρητής δεξαμενών κατασκευαστής
Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd

Αυτόματος κατασκευαστής μετρητών δεξαμενών πρατηρίων καυσίμων.

το sally@guihecekong.com       +8618669782630

Αρχική Σελίδα

Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

   

   

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

  Το εργοστάσιό μας εμμένει στην αρχή της διαχείρισης μόνος-πειθαρχίας, ακολουθεί «διαχείριση ανθρωπιστών» και την πολιτική «πιστωτικής διαχείρισης». Βάσει «η πραγματικότητα», του κώδικα «πρακτικότητας» δεοντολογίας, σέβεται δημιουργικό και την μόνος-πειθαρχία, θαυμάζει τα τεχνολογικά επιτεύγματα πολύ, απαίτησε ένα γρήγορο σύστημα απάντησης. Παρέχετε την υπηρεσία ειδίκευσης και ατομίκευσης πελατών.

   

  Το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας είναι ο ISO 9001 υποχωρητικός και είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε τον υψηλό - ποιότητα των προϊόντων μας μέσω της παραγωγής ικανότητας διαδικασίας, της τεχνολογίας συνελεύσεων και του στατιστικού ελέγχου διεργασίας. Με βάση μια σειρά αυστηρών δοκιμών για να εξασφαλίσει καλή αξιοπιστία. Έλαβε το explosionproof πιστοποιητικό που εκδόθηκε από το εθνικό explosionproof κέντρο επιθεώρησης και έλαβε το (υψηλή τεχνολογία) επιστημονικό και τεχνολογικό πιστοποιητικό αξιολόγησης επιτευγμάτων που διαδόθηκε από την Επιτροπή κρατικών επιστήμης και τεχνολογίας.

   

  Το βραβείο προόδου επιστήμης και τεχνολογίας Qingdao, η επιχείρηση περιλήφθηκε σε επιχειρηματικά καλλιέργεια και το σχέδιο ανάπτυξης επιστήμης και τεχνολογίας από τη κοινοτική κυβέρνηση Qingdao. Η προστασία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και πνευματικών δικαιωμάτων πολλών σχεδίων λογισμικού και υλικού του γραφείου κρατικής πνευματικής ιδιοκτησίας και του κέντρου προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων είναι η θεμελιώδης εγγύηση για τα προϊόντα τεχνολογίας Guihe να διατηρηθεί η προσωπικότητα προϊόντων και να αναγνωριστεί από τους πελάτες στην ίδια βιομηχανία. Το υψηλό επίπεδο των μηχανικών Ε&Α και οι πεπειραμένοι σχεδιαστές λειτουργούν στενά μαζί για να εξασφαλίσουν την αποτελεσματική εφαρμογή της γραμμής παραγωγής στα βενζινάδικα και τις αποθήκες πετρελαίου – συμπεριλαμβάνων στα εξαιρετικά σκληρά περιβάλλοντα εργασίας.

 • OEM / ODM

  Είμαστε υπερήφανοι για να παρέχουμε υψηλό - σύστημα μετρητών ποιοτικών αυτόματο δεξαμενών περισσότερο από 15 έτη στην Κίνα. Συνεργαμένος με μας, μπορείτε να χαμηλώσετε εσείς κοστίζετε, δεδομένου ότι είμαστε εργοστάσιο άμεσο και έχουμε την οικονομία κλίμακας .OEM &ODM Availale.

   

  Η Co. τεχνολογίας Guihe Qingdao, το ΕΠΕ σειρά των κονσολών αφή-τύπων και η συμφωνία ανταλλαγής στοιχείων των κεντρικών κατασκευαστών ελέγχου, είναι το γενικής συμφωνίας πρωτόκολλο επικοινωνίας veeder-ΡΊΖΑΣ (vr-350) στην υγρή βιομηχανία μετρητών επιπέδων, ήταν με την Κίνα που ο μαλακός χρυσός, διευθύνει τη σε απευθείας σύνδεση δοκιμή Zhengzhong, τεχνολογία Zhengxing, Yunfeiyang και Zhengzhou Liyuan ήταν επιτυχή.

   

  Βρίσκοντας τους διανομείς σε όλο τον κόσμο! Τα προϊόντα μας θα σας φέρουν το μεγάλο κέρδος στη χώρα σας! Παρακαλώ μην διστάστε να έρθετε σε επαφή με με με ανά πάσα στιγμή.

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

 • Ε & Α

  Η Co. τεχνολογίας Guihe Qingdao, ΕΠΕ βρίσκεται στο Νο 207, δρόμο Dongjia, Huangdao, Qingdao, με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 5 εκατομμύρια yuan και ενός τομέα 25.649 τετραγωνικών μέτρων. Είναι το εθνικό βασικό εργαστήριο των νέων υλικών μετάλλων και η ετήσια μονάδα συνεργασίας του πετροχημικού ερευνητικού κέντρου εφαρμοσμένης μηχανικής ασφάλειας της Κίνας. Σαν επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η επιχείρηση έχει λάβει διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το σχέδιο λογισμικού και υλικού στο στάδιο συνεχώς να βελτιώσει το επίπεδο της Ε&Α και παραγωγής, και έχει κερδίσει τις τιμές βραβείο προόδου όπως το «εθνικό βραβείο εφευρέσεων επιστήμης και τεχνολογίας» και «της επιστήμης και της τεχνολογίας Qingdao». Η επιχείρηση έχει 76 υπαλλήλους και 58 πτυχιούχους κολλεγίων, συμπεριλαμβανομένων 6 μηχανικών υλικού και λογισμικού, 12 ανώτερο τεχνικό προσωπικό, και 26 σύνολα διεθνών προηγμένων οργάνων δοκιμής. Συγχρόνως, η επιχείρηση έχει βελτιώσει συνεχώς τα προϊόντα της και έχει παράσχει τις συνεχείς και περιεκτικές υπηρεσίες βελτίωσης προϊόντων.

   

  Το τμήμα Ε&Α Guihe έχει 28 μηχανικούς. Εστίαση στην ποιοτική διαχείριση επιδιώκων την τεχνολογική πρόοδο, που υπογραμμίζει το όφελος κοινωνίας κρατώντας τη συνεχή ανάπτυξη. Κάνετε τη μεγάλη προσπάθεια να παρασχεθούν οι πελάτες τα άριστα προϊόντα και οι υπηρεσίες.

   

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sally Yu

Τηλ.:: 86-18669782630

Φαξ: 86-0532-88193877

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Qingdao Guihe Measurement & Control Technology Co., Ltd
Δρόμος Dongjia No.207, Huangdao, Qingdao, Κίνα
Τηλ.::86--18669782630
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Αυτόματος μετρητής δεξαμενών προμηθευτής. © 2019 - 2021 automatic-tankgauge.com. All Rights Reserved.